facebook
twitter
youtube
pinterest
 • НОВАТА ГАМА НА ТЕКА

  EBON

 • НОВАТА ГАМА НА ТЕКА

  EBON

logo teka

С ЕДНА ДУМА

очарование

външност

КОЯТО ПРЕЛЪСТЯВА

Обликът EBON е дързък и неустоим. Вие не само ще се забавлявате с новите фурни EBON, но в същото време ще будите завист у всеки.
Богатата гама няма да остави никого безразличен към моделите в нея: бял панел, допълнителни функции, прибиращи се бутони и елегантен профил. Отличаващате се дръжка на вратата придава уникалност, а осветеният дисплей поставя акцент.
EBON може да посрещне всяко предизвикателство, а „успех” ще е мотото на всяка Ваша рецепта.

 • HIDDEN CONTROL KNOBS

  ПРИБИРАЩИ СЕ БУТОНИ

  Неустоимата красота на прибиращите се бутони и лесното им почистване са две основателни причини фурна EBON да е част от Вашата компания в кухнята.

 • MUTIFUNCTION DISPLAY

  МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ДИСПЛЕЙ

  Иновативният дисплей на фурните EBON предлага бял цвят, подобряващ видимостта на цифрите и функциите при програмиране и допринася за създаването на напълно завършена атмосфера в кухнята.

 • REDEFINING MATERIALS

  ПРЕОСМИСЛЯНЕ НА МАТЕРИАЛИТЕ

  Перфектният баланс между инокса и стъклото придават стилност на фурните EBON, отличаваща се със силно въздействащата дръжка и елегантното черно стъкло на вратата.

интериор

ПРАКТИЧНОСТ

Външната красота прелива в интериора, като се разкрива най-полезното качество. Отличното качество се намира във всеки детайл, в т.ч. и в ексклузивния емайл на Teka. Щедрото пространство, предлагащо един от най-големите вътрешни обеми на пазара, се допълва от телескопичните водачи за тави, което позволява максимално полезен достъп до храната. Налични в стандартни, компактни и макси версии (90 см) моделите EBON са в състояние да посрещнат всички Ваши нужди.

energia

Спестете енергия и намалете разходите. EBON ни показва пътя, който трябва да следваме. С енергиен клас А+ гамата спестява до 20% електроенергия в сравнение със своите предшественици, без това да е за сметка на мощността, практичността и производителността.
Фурните EBON са изработени и с цел разумно използване на природните ресурси.

последният

АКЦЕНТ

Позволете на въображението да избере измежду множеството размери, цветове и характеристики модела EBON, който отговаря в най-голяма степен на Вашия стил. Външната красота и вътрешното удобство са стандартни за гамата – липсва единствено Вашият собствен акцент.

ПАНЕЛИ

Инокс

Черно

Бяло

ЦВЕТОВЕ

Инокс

Inox

Черно

Negro

Бяло

Blanco

РАЗМЕРИ

Комбинирани и микровълнови модели 39 см

EBON MWS 22 EG

EBON MWS 22 EG (39 cm)

Фурни 60, 45 и 90 см

EBON HS 735

EBON HS 735 (60 cm)

EBON HS 900

EBON MWS 20 BIS (45 cm)

EBON HS 900

EBON HS 900 (90 cm)

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С

гамата EBON

Teka Ви предлага широка гама модели, за да изберете този, който се доближава най-много до Вашия стил на готвене. Teka се ангажира с останалото.

Teka

сервизиране

Когато закупувате продукт на Teka, Вие получавате също качествено сервизно обслужване и компетентни съвети.

Нашите уреди са произведени така, че да работят безпроблемно и лесно. Те са тествани за функциониране и при тежки условия. Ако все пак се появи повреда или е необходима смяната на част, може да се обадите на посочените в гаранционните карти телефони, да напишете съобщение в раздел Контакт в нашия сайт или в нашата facebook страница, както и да се свържете с нас на 0896 60 50 66 или 0700 17 880.

facebook
twitter