Risi

Cdo vit, grupi investon në R&D për të prodhuar produkte që bëhen pjesë e teknologjisë që njihet në nivel ndërkombëtar dhe në vlerësimet e inovacioneve. Më poshtë listohen disa prej modeleve:

 • innovacion/ihood.jpg
  Aspiratorët Teka /iHood®
  Aspiratori i parë ne llojin e tij që përmban programin e Apple. iHood ju krijon mundësine të dëgjoni muzikën tuaj me cilësi të lartë edhe kur perdoret me fuqi të plotë.
 • innovacion/hydroclean.jpg
  Teka Hydroclean®
  Emalimi i brendshëm exclusiv i sistemit Hydroclean për pastrimim e sobave tona  ju mundëson pastrimin  e tyre vetëm për 24 minuta duke perdorur avullin që krijohet vetëm me një gote uje.
 • innovacion/flex.jpg
  Teka Flex®
  Vatrat fleksibel me induksion  te Tekes ju sigurojne nje hapesire plotesuese për gatim deri në 30% që ju lejon të kurseni energji duke bërë shume gatime në të njejtën kohë.
 • innovacion/iquick.jpg
  Teka iQuick®
  Sistemi ekskluziv iQuick i Tekës zbulon materialin prej të cilit përbehen enët tuaja të gatimit dhe zien ujin pothuajse në cast duke kursyer kështu kohë dhe energji.
 • innovacion/combo.jpg
  Teka Combo® Ovens
  Dy zona unike dhe të vecanta që ofrojnë sobat tona Combo, në madhësine e pajisjeve standarde, ju mundësojnë gatimin e mishit dhe picave në të njëjtën kohë.
 • innovacion/isink.jpg
  Lavapjate Teka/ iSink®
  Fale kontollit me prekje te kesaj lavapjate dhe kombinimit të rubinetave elektronike, mund të zgjidhni për ujin 17 temperatura të ndryshme dhe 5 nivele rrjedhjeje vetem me një të prekur.
 • innovacion/icon.jpg
  Grupe Icon për banjo
  Një ndër grupet më  të lëmuar dhe të sofistikuar në treg. Fjala e fundit e teknologjisë është përdorur në prodhimin e formës së tij rrezatuese.
 • innovacion/eco.jpg
  Eco system
  Sistemi Eco i kursimit të energjisë dhe ujit që përdoret në grupet e banjos Teka zvogëlon konsumin e ujit në familje në 50% .