Cmime nderkombetare

Teka njihet ne rang global per cilesine e produkteve te saj, dizenjon dhe besueshmerine .Ajo ka marre nje sere cmimesh nderkombetare per dizajnin dhe funksionalitetin e saj.

2015

 • premios/incamixers.jpg
  Grup me larmi njyrash INCA IN 995
  Cmimi  Dobry design  2016, Poloni
 • premios/irs943.jpg
  Pjanure Teka me induksion IRS 943
  Cmimi Homedec 2015 produkt inovativ Malajzi
 • premios/eon_dw1.jpg
   Lavastovilje Teka DW 1 605 FI 
  Cmimi i eficenses se energjise elektrike E.ON , Hungari
 • premios/indhob2015.jpg
  Pjanure me induksion Küppersbusch 
  Cmimi Plus X  2015, Gjermani
 • premios/builtin2015.jpg
  Furra inkaso Küppersbusch
  Cmimi Plus X 2015, Gjermani
 • premios/eligo.jpg
  Lavapajte Intra Eligo 
  Cmimi Pika e kuqe 2015, Gjermani

  Cmimi i Risise ne Interior 2015, Gjermani

 • premios/hydroclean.jpg
  Furrat 
  Cmimi 'Zgjedhja e konsumatorit', Portugali

2014

 • premios/hydroclean.jpg
  Fure Teka Hydroclean®
  Cmimi'Zgjedhja e konsumatorit  2014, Portugali
 • premios/horno.jpg
  Furrat Küppersbusch 
  Hot Chili and Copper Editions. Cmimi 'Pika e kuqe' 2014, Gjermani
 • premios/fregadero.jpg
  Küppersbusch Meisterstück
  Cmimi 'Pika e kuqe' 2014, Gjermani

2013

 • premios/hydroclean.jpg
  Teka Hydroclean® Oven
  Home Dec Awards 2013, Malaysia
 • premios/du90award.jpg
  DU-90 Hood
  Home Dec Awards 2013 Best Design, Malaysia
 • premios/moonlite.jpg
  Moonlite Tap
  Dobry Design 2013, Poloni

2012

 • premios/hydroclean.jpg
  Furre Teka Haidroklin
  Cmimi i zgjedhjes se konsumatorit 2012

  Dobry Design Award 2012, Poloni

 • premios/horno.jpg
  Furre Küppersbusch
  Mikrovale e kombinuar e serise se personalizuar. Cmimi 'Pika e kuqe' 2012
 • premios/fregadero.jpg
  Küppersbusch Meisterstück
  Pjanura inkaso. Cmimi :Pika e kuqe '2012
 • premios/cafetera_kupper.jpg 
  Makine kafeje Küppersbusch
  Cmimi 'Pika e kuqe' 2012
 • premios/cocina_kupper.jpg
  Kuzhine Küppersbusch 
  Cmimi' Pika e kuqe' 2012