Teka, e vetmja kompani që bën kompletimin e plotë të kuzhinës tuaj

 • cocina/horno.jpg
  Furrat
  Koha për ju dhe familjen tuaj
 • cocina/compacto.jpg
  Kompakte dhe me avull
  Gjithcka në një
 • cocina/microondas.jpg
  Mikrovalë
  Lamtumirë disk rrotullues. Përshendetje baza qeramike!
 • cocina/encimera.jpg
  Pjanura
  Kompania Teka ka gamën më të gjerë të pjanurave tërheqëse në treg, me induksion dhe pjanura vitro
 • cocina/campana1.jpg
  Aspiratorë
  Nuk ka më zhurmë falë sistemeve të përparuara të pastrimit
 • cocina/frigo.jpg
  Frigoriferë, ngrirës dhe freskues të verës
  Freskia që ju dëshironi më pak energji.
 • cocina/lavadora.jpg
  Makina larëse dhe tharëse.
  Kapacitet maksimal. Kursim maksimal i ujit.
 • cocina/lavavajillas.jpg
  Lavastovilje
  Lavastovilje silencioze (<46 dB) e përshtatshme për cfarëdolloj hapësire.
 • cocina/termos.jpg
  Termo electric/ngrohes elektirk
  Kursim i ujit dhe energjisë.
 • cocina/fregadero.jpg
  Lavapjatë.
  Fuqia nr.1 me larminë më të madhe në treg. 
 • cocina/griferia.jpg
  Grupe për kuzhinë
  Detaji që ndryshon kuzhinën tuaj
 • cocina/accesorios.jpg
  Aksesorë
  Plotësues të përkryer të pajisjeve tuaja Teka.