Sponsorizimet

Sponsorizimet

Një nga qëllimet parësore të cdolloj kompanie është të rrisë vlerën e paprekshme të shtuar të markës së saj. Për këtë arsye, shoqëria Teka është përfshirë në menyrë proaktive në sponsorizimin e sportit në botë për më shumë se 30 vjet .

Vitet e fundit shoqëria Teka ka sponsorizuar skuadra të serive të ndryshme të sportit përfshi ciklizëm , tenis, futboll,  gara me motor, patinazh dhe garat me makina .

 • patrocinios/raul.jpg
  Futboll
  Real Madrid
 • patrocinios/dakar.jpg
  Garat me Makina
  Dakar Rally Raid
 • patrocinios/balonmano.jpg
  Tenis
  Teka Asobal League
 • patrocinios/suzuki.jpg
  Gara me Motor
  Teka Suzuki Team MX1/MX2  
 • patrocinios/desert.jpg
  Garat me Motocikletë
  Desert Challenge Rally
 • patrocinios/hokey.jpg
  Ice Hockey/patinazh
  Republika Ceke