Më të shiturat

 Zbuloni pajisjet Teka më të preferuara 

 • superventas/horno.jpg
  Furra Teka ®
  HL 840. E vetmja furrë që vetëpastrohet me një gotë ujë.
 • superventas/induccion.jpg
  Induksion
  IRS 631. Teknologjia më e fundit nuk ka qënë asnjëherë kaq e lehtë për tu përdorur
 • superventas/induccionflex.jpg
  Teka Flex® zona terësisht me induksion 
  IRF 641. 30% me shumë hapësirë gatimi
 • superventas/vitro.jpg
  Pjanura
  TR 642. Pjanura më e shpejtë me tre vatra
 • superventas/campana1.jpg
  Aspiratorë dekorativ
  DH2 60 INOX. Me fuqi të jashtëzakonshme thithjeje dhe i lehtë për tu pastruar 
 • superventas/campana2.jpg
  Aspiratorë me shinë
  CNL 2002 INOX. I përshtatshëm për të gjitha kuzhinat 
 • superventas/frigo.jpg
  Frigoriferë
  340 INOX NFT. Eficent në energji, produkt i teknologjisë me të përparuar 
 • superventas/lavadora.jpg
  Lavatrice
  TKX2 1270 WHITE. 7 kg / 1.200 rpm
 • superventas/lavavajillas.jpg
  Lavastovilje silencioze
  LP 7840.Me pak se 49 decibel
 • superventas/micro.jpg
  Mikrovalë inkaso
  MWE 22 EG. Lamtumirë disk rrotullues. Përshendetje, baza qeramike! 
 • superventas/fregadero.jpg
  Lavapjatë inkaso
  BE 40.40. Sëbashku për gjithë jetën
 • superventas/grifoicon.jpg
  Grupe kuzhine
  ICON IC 915. Jepini kuzhinës tuaj një pamje unike
 • superventas/grifo_inca.jpg
  Grupe për tualete
  Rubinet Inca. Thjeshtësi dhe funksionalitet në tualetin tuaj.