Përse të zgjidhni kompaninë Teka?

 • ventajas/innovacion.jpg
  Risi
  Sisteme pastrimi sic është ai Hydroclean. Qendra të zhvillimit të produktit . Cmime ndërkombëtare: 6 cmime për kuzhina dhe tualete në vitin 2012.
 • ventajas/ecoeficiencia.jpg
  Eficencë ekologjike 
  Produkte që përmbajnë dizenjo për efikasitetin e energjisë. Zhvillim i sistemeve inteligjente për kontroll automatik të konsumit të energjisë dhe ujit.
 • ventajas/soluciones.jpg
  Zgjidhje të ndryshme
  Spektër i gjerë. Furnizues të integruar. Zgjidhje të plota. Mendimtare globale, lojtare vendore
 • ventajas/calidad.jpg
  Produktet me cilesorë
  Certifikatë ONS/ISO. Testim paraprak i modeleve. Kontroll i rastësishëm i shpërndarjes. Cilësi që tejkalon laboratorin tonë.
 • ventajas/oferta.jpg
  Një game e gjerë produktesh
  Kompania e vetme në sektor që ofron kompletimin e kuzhinave dhe tualeteve falë gamës së saj të gjerë me produkte të ndyshme.
 • ventajas/experiencia.jpg
  Histori
  Markë e njohur anembanë botës. Daton prej 90 vitesh. Shitje direkte. Shërbimet pas shitjes të garantuara nga shoqëria. Garanci e drejtëpërdrejtë nga Teka.