Teka në të gjithë botën

116 shtete• me shume se  100 milion konsumatore• 23 fabrika

Teka ka filiale të kompanive në 35 vende dhe 23 fabirka të shpërndara anëmbanë Europës, Azisë dhe Amerikës, gjë që na mundëson tregtimin e produkteve tona në 116 vende duke ju sherbyer më shumë se 100 million familjarëve në të gjithë botën.