Manualet

Pajisjet tona elektroshtepiake vene ne dispozicion manuale udhezimi qe mund te shkarkohen online duke bere kerkimet e meposhtme:

Ju lutem vendosni nje model ose nje numer reference qe deshironi te gjeni  (p.sh. HC 490 ME).

Nese nuk e dini modelin e pajisjes  mund ta gjeni me lehte ne etiketen e specifikimeve qe mban vete pajisja ose ne balle te sajt.

Ju lutem vendosni 3 karaktere te modelit qe deshironi te gjeni.

Nese per disa arsye  modeli juaj nuk shfaqet ne kerkimin tuaj , ju lute dergoni nje emai menjehere ne adresen:atencionalcliente@teka.com,duke dhene detajet tuaja te kontaktit dhe modelin qe po kerkoni 

Manulet e udhezimt jane te disponushme ne formatin PDF . Per te lexuar dokumentat  ne kete format duhet te keni  acrobat Reader.Mund ta shkarkoni ate falas ne adresen: www.adobe.com.