Showroom

Innovative

+
×

CML 45

 • Makine kafeje inkaso
 • Inoks qe nuk mbeten shenjat e gishterinjve
 • Kapaciteti : 2 filxhane
 • 3 funksione (Kafe, avull dhe uje i ngrohte)
 • 30 programe automatike
 • Panel kontrolli elektronik
 • Mulli i integruar i kafese
 • Regulllator i fortesise se bluarjes: 13 pozicione
 • Depozite per kafe kokerr : 200 grame
 • Depozite per parabluarjen e kafese
 • Kapaciteti i depozites se ujit : 1,8 litra
 • Funksion vete pastrimi
 • Proces automatik kundersmercit
 • Rregullim i sasise se kafese , temperatures dhe intensitetit
 • Ndricim LED